AutoPot easy2grow 2

AutoPot easy2grow 2

AutoPot easy2grow 2 AutoPot easy2grow 2

AutoPot easy2grow 2

  45.00

  Το σύστημα AutoPot easy2grow 2 είναι ένα αυτοποτιζόμενο παθητικό σύστημα υδροπονίας, χωρίς αντλίες, προγραμματιστές ποτίσματος ή χρήση ηλεκτρισμού. Σας παρέχει οτιδήποτε χρειάζεστε για ένα εύκολο και γρήγορο ξεκίνημα καλλιέργειας σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

  Κωδ. Προϊόντος: 20-001154

  availability
  Το σύστημα AutoPot easy2grow 2 είναι ένα αυτοποτιζόμενο παθητικό σύστημα υδροπονίας, χωρίς αντλίες, προγραμματιστές ποτίσματος ή χρήση ηλεκτρισμού. Σας παρέχει οτιδήποτε χρειάζεστε για ένα εύκολο και γρήγορο ξεκίνημα καλλιέργειας σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Εξασφαλίζει πότισμα και θρέψη για τα φυτά για διάστημα μέχρι τεσσάρων εβδομάδων, χάρη στο μοναδικό σύστημα Aquavalve. Τα φυτά παίρνουν νερό μόνο όταν το χρειάζονται, από τη βάση τους, και αποτρέπεται κάθε κίνδυνος να σαπίσουν ή να μην οξυγωνοθούν σωστά οι ρίζες τους. Το πότισμα της καλλιέργειας γίνεται μέσω της βαρύτητας από το νερό που βρίσκεται στη δεξαμενή. Aπλώς, ο καλλιεργητής θα πρέπει να ελέγχει την επάρκεια σε νερό και τη δοσολογία του θρεπτικού διαλύματος, προσθέτωντας όταν χρειάζεται.

  Το προτεινόμενο σύστημα AutoPoteasy2grow 2 περιλαμβάνει:

  2 δοχεία καλλιέργειας 8,5L
  1 βάση για τα δοχεία με καλλύματα
  1 kitbags (1 για κάθε ζευγάρι δοχείων)
  Δεξαμενή χωρητικότητας 30L
  Αξεσουάρ σύνδεσης (σωλήνες,εξαρτήματα)
  Δυνατότητα και επιλογές επέκτασης

  Η παρεχόμενη δεξαμενή μπορεί να «ποτίσει» μέχρι και 4 δοχεία καλλιέργειας (εσείς επιλέγετε τον αριθμό που επιθυμείτε), αλλά χρησιμοποιώντας ένα μεγαλύτερο βαρέλι, μπορούν να συνδεθούν κι άλλα δοχεία κατά βούληση.