GHE FloraBloom 10L

GHE FloraBloom 10L

GHE FloraBloom 10L GHE FloraBloom 10L

GHE FloraBloom 10L

  58.00

  Το FloraBloom είναι υγρό διάλυμα βασικής λίπανσης της σειράς flora series...


  Κατασκευαστής: GHE

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001018

  availability
  Η flora series είναι μια σειρά λιπασμάτων κατασκευασμένη για υδροπονικά συστήματα και κάθε τύπου υπόστρωμα καλλιέργειας, ακόμα και χώμα.Δημιουργός αυτών των σκευασμάτων είναι ο Δρ Cal Herrmann, πρώην υπεύθυνος χημικός της NASA, σε συνεργασία με επιστήμονες του Πανεπιστημιού Davis της Καλιφόρνια.
  Γενικά, η Flora είναι μια εξελισσόμενη πατέντα, η οποία ενημερώνεται συνεχώς με βάση την επιστημονική πρόοδο, με αποτέλεσμα ένα εύχρηστο και ποιοτικό προϊόν, έτοιμο να υποστηρίξει πλήρως την βασική λίπανση μιας καλλιέργειας σε κάθε στάδιο ανάπτυξης με κάποιες απλές διαφοροποιήσεις όσο αφορά δοσολογία.
  Το FloraBloom είναι υγρό διάλυμα βασικής λίπανσης της σειράς flora series. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα flora micro και flora gro ως βασική λίπανση για όλα τα στάδια της καλλιέργειας.
  To flora bloom επιδρά στον σχηματισμό των ριζών, όσον αφορά στο μέγεθος και την υγειή τους κατάσταση. Για τα στάδια ανθοφορίας και καρποφορίας παρέχει τις απαραίτητες συγκεντρώσεις συστατικών, προκειμένου τα φυτά να αποδόσουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα στις υδροκαλλέργιες, το συγκεκριμένο κομμάτι της σειράς ενισχύει τη δομή των φυτών λόγω της περιεκτικότητας του σε πυρίτιο με τη μορφή πυριτικού οξέος.

  Περιεκτικότητα σε N-P-K: 0-5-7 και ιχνοστοιχεία θείου και μαγνησίου.

  Δοσολογία:

  Η εφαρμογή του γίνεται με βάση τον πίνακα που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία.

  Διαθέσιμες συσκευασίες: 1lt , 5lt, 10lt