GHE GO BioWorm 1L

GHE GO BioWorm 1L GHE GO BioWorm 1L

GHE GO BioWorm 1L

  16.00

  Οργανικό σκεύασμα βασισμένο σε εκκρίσεις σκουληκιών.
  Το Bioworm επιδρά εξαιρετικά άμεσα όταν εφαρμόζεται διαφυλλικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εμπλουτισμό του υποστρώματος σε μικροοργανισμούς και ιχνοστοιχεία τα οποία δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η μικροβιακή δραστηριότητα και ενισχύεται η θρέψη των φυτών. Επίσης τα ένζυμα που προέρχονται από τον μεταβολισμό των σκουληκιών δίνουν στο συγκεκριμένο προϊόν και προστατευτικό ρόλο απέναντι σε παθογόνους οργανισμούς (διαφυλλική χρήση).
  Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία άμεσα διαθέσιμα για απορρόφηση από τα φυτά όπως επίσης ωφέλιμα βακτήρια ( τουλάχιστον 100.000 CFU / ml) και μύκητες.
  Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί λειτουργούν σαν καταλύτες που αυξάνουν την λειτουργικότητα των λιπασμάτων χωρίς να προκαλούνται τοξικότητες ή προβλήματα στη ρίζα.
  ‣ Επιταχύνει την ανάπτυξη της ρίζας και του υπέργειου μέρους του φυτού.
  ‣ Είναι πλούσια πηγή αζωτοβακτηρίδιων και θρεπτικών στοιχείων.
  ‣ Ελαχιστοποιεί το στρες μεταφύτευσης.
  ‣ Προστατεύει τις ρίζες.
  ‣ Ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας επιταχύνοντας την κυτταρική διαίρεση.
  ‣ Βελτιώνει τη δομή του εδάφους.
  ‣ Είναι ακίνδυνο για τα ζώα.


  Κατασκευαστής: Vitalink

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001190

  availability
  Οργανικό σκεύασμα βασισμένο σε εκκρίσεις σκουληκιών. Το Bioworm επιδρά εξαιρετικά άμεσα όταν εφαρμόζεται διαφυλλικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εμπλουτισμό του υποστρώματος σε μικροοργανισμούς και ιχνοστοιχεία τα οποία δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η μικροβιακή δραστηριότητα και ενισχύεται η θρέψη των φυτών. Επίσης τα ένζυμα που προέρχονται από τον μεταβολισμό των σκουληκιών δίνουν στο συγκεκριμένο προϊόν και προστατευτικό ρόλο απέναντι σε παθογόνους οργανισμούς (διαφυλλική χρήση). Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία άμεσα διαθέσιμα για απορρόφηση από τα φυτά όπως επίσης ωφέλιμα βακτήρια ( τουλάχιστον 100.000 CFU / ml) και μύκητες. Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί λειτουργούν σαν καταλύτες που αυξάνουν την λειτουργικότητα των λιπασμάτων χωρίς να προκαλούνται τοξικότητες ή προβλήματα στη ρίζα.

  ‣ Επιταχύνει την ανάπτυξη της ρίζας και του υπέργειου μέρους του φυτού.
  ‣ Είναι πλούσια πηγή αζωτοβακτηρίδιων και θρεπτικών στοιχείων.
  ‣ Ελαχιστοποιεί το στρες μεταφύτευσης.
  ‣ Προστατεύει τις ρίζες.
  ‣ Ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας επιταχύνοντας την κυτταρική διαίρεση. ‣ Βελτιώνει τη δομή του εδάφους.
  ‣ Είναι ακίνδυνο για τα ζώα.