About

Η σειρά προϊόντων pH Perfect της Advanced Nutrients επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση του pH στο θρεπτικό διάλυμα υδροπονίας αν τα προϊόντα χρησιμοποιηθούν σε σωστές δοσολογίες και σε κατάλληλο νερό. Πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Advanced Nutrients. Στο βίντεο αυτό παρουσιάζονται οι βασικές πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι διαθέσιμα στο e-shop μας: Advanced Nutrients Επίσης διαθέτουμε και Aντλίες Αντίστροφης Όσμωσης Παραγωγός βίντεο: Advanced Nutrients Uk

Οδηγίες του κατασκευαστή για τη σωστή βαθμονόμηση του πεχάμετρου Adwa AD11 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές μέτρησης της Adwa στο e-shop μας. Παραγωγός βίντεο: Adwa Hungary

Οδηγίες του κατασκευαστή για τη σωστή βαθμονόμηση του μετρητή αγωγιμότητας Adwa AD31 EC TDS. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές μέτρησης της Adwa στο e-shop μας. Παραγωγός βίντεο: Adwa Hungary

Ένα φυτό, για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό του, χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα και λίπανση. Ως ειδικοί στον τομέα της καλλιέργειας, θέλουμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το Canna Coco Α & Β χρησιμοποιείται και στις 2 φάσεις του κύκλου καλλιέργειας του φυτού, της ανάπτυξης και της ανθοφορίας. Το Canna Coco Α & Β, περιέχει συστατικά που εξασφαλίζουν ότι οι βασικές θρεπτικές ουσίες θα κυκλοφορούν στο υπόστρωμα. Το φυτό θα τις χρειαστεί καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Αυτές, οι θρεπτικές ουσίες θα εξασφαλίσουν ότι τα φυτά θα γίνουν πιο εύρωστα και θα μεγαλώνουν γρηγορότερα όταν χρησιμοποιείτε υπόστρωμα Canna Coco. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά τα προϊόντα στο e-shop μας. Παραγωγός βίντεο: Canna

Τα υδροπονικά συστήματα Ebb & Flow είναι από τα πιο απλά στο στήσιμο και την λειτουργία. Κάνουν πολύ αποτελεσματική χρήση των πόρων (νερού, θρεπτικών συστατικών, ηλεκτρικού ρεύματος). Η αξιοπιστία τους εξαρτάται από την καλή λειτουργία της αντλίας και των χρονοδιακοπτών τους, ενώ πρέπει να δοθεί προσοχή και στην εμφάνιση ασθενειών σε κάποιο από τα φυτά που μπορεί να διαδοθεί και στα υπόλοιπα.

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζεται μια οικογενειακή υδροπονική φάρμα και πως μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς τα πλεονεκτήματα μιας υδροπονικής καλλιέργειας σε μικρή εμπορική κλίμακα.

Δείτε αναλυτικά την συναρμολόγηση του αεροπονικού συστήματος Aeroflo 20. Το Aeroflo διαθέτει σύστημα υπεροξυγόνωσης του θρεπτικού διαλύματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ευεργετικού περιβάλλοντος ρίζας. Δημιουργεί δυνατά, ευέλικτα φυτά με αυξημένες αποδόσεις και προσφέρει στον καλλιεργητή πρωιμότητα της παραγωγής.

Στο βίντεο αυτό παρακολουθούμε την συναρμολόγηση του αεροπονικού συστήματος X-stream Propagator. Αναλύεται βήμα προς βήμα η κατασκευή αλλά και ο τρόπος φύτευσης (με δίσκους νεοπρέν).

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε αναλυτικά την συσναρμολόγηση του αεροπονικού συστήματος Amazon. Στο βίντεο περιλαμβάνεται και η διαδικασία φύτευσης.

Συναρμολόγηση του υδροπονικού συστήματος Wilma (10 θέσεων). Το υδροπονικό σύστημα Wilma, 10 είναι ένα ενεργητικό σύστημα στάγδην άρδευσης. Κύριο πλεονέκτημα του συστήματος αυτού είναι η άμεση πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά και η ευελιξία που προσφέρει για περαιτέρω επέκταση.

Στο βίντεο αυτό προβάλλεται η συναρμολόγηση του αεροπονικού συστήματος καλλιέργειας dutch pot aero, από το μηδεν.

Στο video αυτό παρουσιάζεται μια απλή ερασιτεχνική καλλιέργεια στο σπίτι, όπου όλοι μπορούν να υλοποιήσουν στο κήπο ή στο μπαλκόνι τους.

Σε αυτό το video βλέπουμε το σύστημα autopot 2 easy 2 Grow, πως μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλες καλλιέργειες, από επαγγελματίες καλλιεργητές.

Παρουσίαση του συστήματος Autopot Easy 2 Grow από ιδιώτη που έχει φτιάξει μια απλή κατασξευή μέσα στο σπίτι του.

Στο βίντεο βλέπουμε σε 3D την δομή και την λειτουργία του συστήματος Autopot 2 Easy to grow.

Παρουσίαση των κάθετων καλλιεργειών στα παράθυρα. Παρουσιάσει την ευκολία υλοποίησης του συτήματος και την απόδοση του.

Υδροπονικές καλλιέργειες μέσα σε πόλεις

Ο Dickson Despommier επίτιμος διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης μιλάει στο Economist για τους σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας, με έμφαση στις κάθετες καλλιέργειες. Στο βίντεο αυτό μας παρουσιάζει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κάθετης καλλιέργειας για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Υδροπονική καλλιέργεια βασιλικού με τη μέθοδο NFT

Σχεδιάζοντας κάθετες καλιέργειες

ο iPonic 614 αποτελεί μια επανάσταση στις συσκευές απομακρυσμένου ελέγχου και ρύθμισης του χώρου καλλιέργειας. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή της καλλιέγειάς σας από μια έξυπνη και πλήρως προγραμματιζόμενη συσκευή. Το iPonic ελέγχει τα πάντα! Διοξείδιο του άνθρακα CO2 Φωτισμό Θερμοκρασία Υγρασία Χρονοδιακόπτες Ανακύκλωσης Ανεμιστήρες Εξαερισμού Λειτουργία αυτόματου κλεισίματος σε ανίχνευση υψηλής θερμοκρασίας (Shut-off) Κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση Προσθήκη των δικών σας προσαρμοσμένων συσκευών!

Το iPonic 600 αποτελεί μια επανάσταση στις συσκευές απομακρυσμένου ελέγχου και ρύθμισης του χώρου καλλιέργειας. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή της καλλιέγειάς σας από μια έξυπνη και πλήρως προγραμματιζόμενη συσκευή. Το iPonic ελέγχει τα πάντα! Διοξείδιο του άνθρακα CO2 Φωτισμό Θερμοκρασία Υγρασία Χρονοδιακόπτες Ανακύκλωσης Ανεμιστήρες Εξαερισμού Λειτουργία αυτόματου κλεισίματος σε ανίχνευση υψηλής θερμοκρασίας (Shut-off) Κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση Προσθήκη των δικών σας προσαρμοσμένων συσκευών! Στο βίντεο παρουσιάζονται οι βασικές λειτουργίες του ελεγκτή και δυνατότητες του.