Phosphoderma 3gr

Phosphoderma 3gr Phosphoderma 3gr

Phosphoderma 3gr

  8.00

  Το Phosphoderma περιέχει άλγες, χουμικό οξύ και βελτιστοποιημένο Trichoderma για την βελτίωση του (Ρ)-adaptation σε ανθοφόρα φυτά, και είναι σε μορφή υδατοδιαλυτών κόκκων.
  Η ευεργετική δράση του Phosphoderma:
  Κάθε φυτό μπορεί να απορροφήσει μόνο πεπερασμένη ποσότητα θρεπτικών συστατικών μέσω των ριζών τους. Κατά τη χρήση μικτών παρασκευασμάτων λίπανσης με πολλά συστατικά η ποσότητα αυτή μειώνεται ακόμη περισσότερο, λόγω του αριθμού των δραστικών συστατικών που περιέχονται στο μίγμα. Με τη χρήση του Phosphoderma βελτιώνεται το (Ρ)-adaptation (άρα και η απορρόφηση του φωσφόρου). Ως αποτέλεσμα, το φυτό ενισχύει σημαντικά την παραγωγή ανθών κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας του.

  Το Phosphoderma δεν είναι ένα λίπασμα (Ν-Ρ-Κ: 0-0-0)

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001335

  availability
  Το Phosphoderma περιέχει άλγες, χουμικό οξύ και βελτιστοποιημένο Trichoderma για την βελτίωση του (Ρ)-adaptation σε ανθοφόρα φυτά, και είναι σε μορφή υδατοδιαλυτών κόκκων. Η ευεργετική δράση του Phosphoderma: Κάθε φυτό μπορεί να απορροφήσει μόνο πεπερασμένη ποσότητα θρεπτικών συστατικών μέσω των ριζών τους. Κατά τη χρήση μικτών παρασκευασμάτων λίπανσης με πολλά συστατικά η ποσότητα αυτή μειώνεται ακόμη περισσότερο, λόγω του αριθμού των δραστικών συστατικών που περιέχονται στο μίγμα. Με τη χρήση του Phosphoderma βελτιώνεται το (Ρ)-adaptation (άρα και η απορρόφηση του φωσφόρου). Ως αποτέλεσμα, το φυτό ενισχύει σημαντικά την παραγωγή ανθών κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας του.Το Phosphoderma δεν είναι λίπασμα (Ν-Ρ-Κ: 0-0-0)