Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W

Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W

Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W

Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W

  19.00

  O Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W, σας επιτρέπει να μειώσετε την ταχύτητα λειτουργίας του ανεμιστήρα εξαγωγής σας όποτε αυτό είναι αναγκαίο, δίνοντάς σας ένα επιπλέον έλεγχο στο σύστημα εξαερισμού σας.

  Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο καλλιεργητής κρίνει αναγκαίο να μειωθεί η ροή του αέρα από το σύστημα εξαγωγής της καλλιέργειας. Είναι ένας ιδιαίτερα εύχρηστος τρόπος για τον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων θορύβου όταν είναι απαραίτητο. Έτσι, υπάρχει η ανάγκη για ένα γρήγορο, εύκολο, οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τη ρύθμιση των ανεμιστήρων χειροκίνητα. Ο Variispeed είναι όσο απλός στη χρήση και οικονομικά αποδοτικός είναι δυνατόν. Απλά συνδέστε το χειριστήριο σε μια πρίζα και συνδέστε τον ανεμιστήρα RVK σας (ή παρόμοιου τύπου ανεμιστήρα εξαγωγής) στην υποδοχή στο μπροστινό μέρος του Variispeed. Μπορείτε στη συνέχεια να αυξήσετε ή να μειώσετε τη ροή του αέρα στρέφοντας τον επιλογέα στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Δεν απαιτούνται άλλα καλώδια ή ηλεκτρικές συνδέσεις.

  Πλεονεκτήματα:

  Εύκολο στην εγκατάσταση.
  Σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα εξαγωγής.
  Βοηθά στη διαμόρφωση του τέλειου κλίματος.
  Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

  Προδιαγραφές:

  Μέγιστη ισχύς: 300W
  Μέγιστο μέγεθος ανεμιστήρα: όχι περισσότερο από 8 ίντσες (200 mm)
  Τάση: 230V-50Hz
  Διαστάσεις: 53 mm x 63 mmx 98 mm

  Σημαντική σημείωση: Αν και οι ψηφιακοί ρυθμιστές στροφών ανεμιστήρα (όπως ο Variispeed) είναι μια πολύ αποδοτική οικονομικά λύση, μπορεί να προκαλέσει ένα έντονο βουητό. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια της χρήσης της τεχνολογίας "pulse width modulation" για τη ρύθμιση του ανεμιστήρα.

  Κωδ. Προϊόντος: 70-001078

  availability
  O Ρυθμιστής στροφών ανεμιστήρα Variispeed 300W, σας επιτρέπει να μειώσετε την ταχύτητα λειτουργίας του ανεμιστήρα εξαγωγής σας όποτε αυτό είναι αναγκαίο, δίνοντάς σας ένα επιπλέον έλεγχο στο σύστημα εξαερισμού σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο καλλιεργητής κρίνει αναγκαίο να μειωθεί η ροή του αέρα από το σύστημα εξαγωγής της καλλιέργειας. Είναι ένας ιδιαίτερα εύχρηστος τρόπος για τον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων θορύβου όταν είναι απαραίτητο. Έτσι, υπάρχει η ανάγκη για ένα γρήγορο, εύκολο, οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τη ρύθμιση των ανεμιστήρων χειροκίνητα. Ο Variispeed είναι όσο απλός στη χρήση και οικονομικά αποδοτικός είναι δυνατόν. Απλά συνδέστε το χειριστήριο σε μια πρίζα και συνδέστε τον ανεμιστήρα RVK σας (ή παρόμοιου τύπου ανεμιστήρα εξαγωγής) στην υποδοχή στο μπροστινό μέρος του Variispeed. Μπορείτε στη συνέχεια να αυξήσετε ή να μειώσετε τη ροή του αέρα στρέφοντας τον επιλογέα στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Δεν απαιτούνται άλλα καλώδια ή ηλεκτρικές συνδέσεις.

  Πλεονεκτήματα:

  Εύκολο στην εγκατάσταση.
  Σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα εξαγωγής.
  Βοηθά στη διαμόρφωση του τέλειου κλίματος.
  Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

  Προδιαγραφές:

  Μέγιστη ισχύς: 300W
  Μέγιστο μέγεθος ανεμιστήρα: όχι περισσότερο από 8 ίντσες (200 mm)Τάση: 230V-50Hz
  Διαστάσεις: 53 mm x 63 mmx 98 mm

  Σημαντική σημείωση:

  Αν και οι ψηφιακοί ρυθμιστές στροφών ανεμιστήρα (όπως ο Variispeed) είναι μια πολύ αποδοτική οικονομικά λύση, μπορεί να προκαλέσει ένα έντονο βουητό. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια της χρήσης της τεχνολογίας "pulse width modulation" για τη ρύθμιση του ανεμιστήρα.