Sensi Bloom pH Perfect A and B 2 x 1L

Sensi Bloom pH Perfect A and B 2 x 1L

Sensi Bloom pH Perfect A and B 2 x 1L Sensi Bloom pH Perfect A and B 2 x 1L

Sensi Bloom pH Perfect A and B 2 x 1L

  25.00

  Το Sensi Bloom pH perfect A & B αποτελείται από 2 διαλύματα, τα Α και Β.


  Συσκευασία: 1L
  Κατασκευαστής: Advanced Nutrients

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001255

  availability

  Το Sensi Bloom pH perfect A & B αποτελείται από 2 διαλύματα, τα Α και Β. 

  Είναι 5 διαφορετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε 2 μπουκάλια. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν αγοράζετε αυτό το νέο ειδικό τύπο, θα σας γλυτώσει από αρκετά χρήματα. 
  Τι παίρνετε όταν χρησιμοποιείτε pH perfect Sensi Bloom Α & Β: Wet Betty - Βραβευμένο μη-ιονικό τασιενεργό.

  Το τασιενεργό χαλαρώνει την αντίσταση στο υγρό έτσι ώστε τα φυτά σας να τρέφονται πιο ελεύθερα. Σκεφτείτε το σαν ένας τρόπος για να αφαιρέσετε την τριβή. Είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα παλιό τρένο πάνω σε σκουριασμένες ράγες και ένα ιαπωνικό τρένο bullet που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνήτες για να αιωρείται, έτσι ώστε να μπορεί να ταξιδέψει χωρίς τριβή με μεγάλη ταχύτητα. Το θέμα είναι ότι, τα περισσότερα τασιενεργά θα μπορούσαν εύκολα να αντικατασταθούν με σαπούνι, αλλά επειδή δεν έχουν μελετηθεί και παραχθεί για χρήση στη καλλιέργεια, προφανώς δεν είναι εφικτό. Το Wet Betty από την άλλη πλευρά, έχει ερευνηθεί με χιλιάδες ώρες εξειδικευμένων εξετάσεων δειγμάτων φυτικών ιστών. Και το παίρνετε δωρεάν, όταν αγοράζετε Sensi Bloom A & B. Grandma Enggy’s H-2 (Χουμικά οξέα) - Τόσο τα χουμικά οξέα όσο και τα φουλβικά οξέα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από το υαλοειδές πέτρωμα Λεοναρδίτη, που είναι ένα από τα πιο πλούσια σε χουμικά (έως 90%) ορυκτά στον πλανήτη. Τα χουμικά οξέα ενισχύουν τη βλαστήση των σπόρων και την ανάπτυξη των ριζών, καθώς και την ενίσχυση της χηλίωσης (που θα εξηγήσουμε παρακάτω). Grandma Enggy’s F-1 (Φουλβικά οξέα) - Τα φουλβικά οξέα αυξάνουν την διαπερατότητα των μεμβρανών των φυτών. Αυτά θα δουλέψουν παράλληλα με το Wet Betty για να βoηθήσουν τα φυτά σας να τρέφονται ευκολότερα. Όπως τα χουμικά μας, και όλα τα προϊόντα μας, τα φουλβικά έχουν επιλεγεί και δοκιμαστεί προσεκτικά για τη βέλτιστη απόδοση. 20 L-αμινοξέα - Αν και αυτά δεν είναι υπάρχουν ως ξεχωριστά προϊόντα, εμείς τα συμπεριλάβαμε στο Sensi Bloom Α & Β για να σας προσφέρει ακόμα περισσότερη αξία. Αυτά τα L-αμινοξέα λειτουργούν ως εργοστάσια παραγωγής για την ανάπτυξη των φυτών. Μόνο ένα από αυτά, η L-θρυπτοφάνη έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει ενισχυτά άνθισης που θα μπορούσε να σας δώσει το μεγαλύτερη συγκομιδή της ζωής σας. Και περιλαμβάνονται ακόμα άλλα 19. (Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι τα L-αμινοξέα είναι κατά πολύ ανώτερα από τα D-αμινοξέα που χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες εταιρίες λίπανσης σήμερα). Sensi Grow Α & Β - Φυσικά, υπάρχουν και τα φυσικά θρεπτικά συστατικά. Όχι μόνο διατηρούν τέλεια ισορροπία του pH σας, με τη τεχνολογία pH Perfect, αλλά προσφέρουν και κάθε μία από τις 16 στοιχειώδη ανάγκες των φυτών σας. 

  Το Sensi Bloom είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό προϊόν λίπανσης N-P-K (άζωτο, φώσφορο, κάλιο). Και κάθε ένα από τα στοιχεία του Sensi Bloom Α & Β χηλιώνονται με τα υψηλότερα σημερινά πρότυπα ποιότητας. Τι είναι χηλίωση; Χηλίωση είναι η διαφοροποίηση ενός στοιχείου σε μοριακό επίπεδο, συνδέοντας μικροσκοπικά άγκιστρα περιμετρικά του στοιχειακού ιόντος ώστε να ενθυλακωθεί πλήρως. Και το μη-ιονικό τασιενεργό (Wet Μπέττυ) χαλαρώνει την αντίσταση των υγρών στο μέσο καλλιέργειας (υπόστρωμα), έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Με αυτές τις δύο δυνάμεις να εργάζονται μαζί, είναι σαν να δίνετε σε κάποιον δωρεάν όσο μπορεί να φάει. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες της ετικέτας, το pH perfect Sensi Grow A & B θα κρατήσει το pH του διαλύματος σταθερό εντός της βέλτιστης περιοχής για μία εβδομάδα, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε τη χρήση νερού αντίστροφης όσμωσης (RO), ή νερό μέχρι περίπου 100 ppm (ΕC 160 μS/cm). Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ποικίλες μεθόδους υδροπονικής καλλιέργειας και μέσα, συμπεριλαμβανομένης της τύρφης, του πετροβάμβακα και της διογκωμένης άργιλου, όπως και όλα τα συστήματα συνεχούς τροφοδοσίας αεροπονία, NFT, κ.λ.π. Και δεδομένου ότι περιέχει τη τεχνολογία pH Perfect®, εξαλείφει την ανάγκη για τη συνεχή μέτρηση pH και ΕC. Χρησιμοποιήστε 4ml ανά λίτρο κατά τη διάρκεια του στάδιου ανάπτυξης. 

  Χρησιμοποιήστε 2 ml ανά λίτρο για τα μικρά φυτά με 3 έως 4 σειρές φύλλων. 
  Χρησιμοποιήστε 1 ml ανά λίτρο στα μοσχεύματα και σπόρους.