Δοχείο καλλιέργειας Smart Pot 75 L, (20 γαλόνια)

Δοχείο καλλιέργειας Smart Pot 75 L, (20 γαλόνια)

Δοχείο καλλιέργειας Smart Pot 75 L, (20 γαλόνια) Δοχείο καλλιέργειας Smart Pot 75 L, (20 γαλόνια)

Δοχείο καλλιέργειας Smart Pot 75 L, (20 γαλόνια)

  17.00

  Τα δοχεία Smart Pot (κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) απευθύνονται στον καλλιεργητή που θέλει το βέλτιστο δοχείο καλλιέργειας.

  Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη της τεχνολογίας που δίνει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη γλάστρα/δοχείο.
  Είναι:

  -Καλύτερα από τα κλασικά μαύρα πλαστικά δοχεία.
  -Καλύτερα από τα κεραμικά δοχεία
  -Καλύτερα από τα διακοσμητικά δοχεία

  Το Smart Pot είναι ένα εύκαμπτο δοχείο που όμως έχει την δυνατότητα να διατηρεί το σχήμα του και μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και μεγάλα δέντρα. Στην πραγματικότητα, το Smart Pot αναπτύχθηκε αρχικά για (και έχει χρησιμοποιηθεί από) τους καλλιεργητές δέντρων για πάνω από είκοσι χρόνια.


  Είδος Δεξαμενής: Υφασμάτινες Γλάστρες

  Κωδ. Προϊόντος: 20-001200

  availability
  Τα δοχεία Smart Pot (κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) απευθύνονται στον καλλιεργητή που θέλει το βέλτιστο δοχείο καλλιέργειας. Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη της τεχνολογίας που δίνει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη γλάστρα/δοχείο.Είναι:  -Καλύτερα από τα κλασικά μαύρα πλαστικά δοχεία.-Καλύτερα από τα κεραμικά δοχεία-Καλύτερα από τα διακοσμητικά δοχεία Το Smart Pot είναι ένα εύκαμπτο δοχείο που όμως έχει την δυνατότητα να διατηρεί το σχήμα του και μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και μεγάλα δέντρα. Στην πραγματικότητα, το Smart Pot αναπτύχθηκε αρχικά για (και έχει χρησιμοποιηθεί από) τους καλλιεργητές δέντρων για πάνω από είκοσι χρόνια.