Θερμαντικό σώμα χώρου καλλιέργειας 1220mm υψηλής οικονομίας

Θερμαντικό σώμα χώρου καλλιέργειας 1220mm υψηλής οικονομίας

Θερμαντικό σώμα χώρου καλλιέργειας 1220mm υψηλής οικονομίας Θερμαντικό σώμα χώρου καλλιέργειας 1220mm υψηλής οικονομίας

Θερμαντικό σώμα χώρου καλλιέργειας 1220mm υψηλής οικονομίας

  64.00

  Αυτή η θερμάστρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μόνο 180 watts. Ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη διατήρηση σωστής θερμοκρασίας στον χώρο καλλιέργειας, συμπεριλαμβανομένων των τεντών. Έχει πολύ χαμηλότερο κόστος λειτουργίας από άλλους τύπους ηλεκτρικών θερμαντήρων, αφού έχει παρόμοια κατανάλωση (ανά πόδι μήκους) με ένα συνηθισμένο οικιακό λαμπτήρα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς υπερβολικό κόστος.

  Είναι εξοπλισμένη με αυτόματο αισθητήρα υπερθέρμανσης για πρόσθετη ασφάλεια.

  Ο σωλήνας είναι συμβατός με το πρότυπο IP55 περί στεγανότητας και είναι ανθεκτικός στην διαβροχή, έτσι είναι ασφαλής για χρήση σε όλα τα υγρά περιβάλλοντα καλλιέργειας, συμπεριλαμβανομένων των τεντών.

  Κωδ. Προϊόντος: 70-001111

  availability
  Θερμαντικός σωλήνας ειδικά σχεδιασμένος για να έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (240 watts). Πρόκειται για έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο διατήρησης κατάλληλης θερμοκρασίας στους θαλάμους καλλιέργειας. Έχει πολύ χαμηλότερο κόστος λειτουργίας από άλλους τύπους ηλεκτρικών θερμαντήρων, αφού έχει παρόμοια κατανάλωση (ανά πόδι μήκους) με ένα συνηθισμένο οικιακό λαμπτήρα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς υπερβολικό κόστος. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με αυτόματο αισθητήρα υπερθέρμανσης για πρόσθετη ασφάλεια. Ο σωλήνας είναι συμβατός με το πρότυπο IP55 περί στεγανότητας και είναι ανθεκτικός στην διαβροχή, έτσι είναι ασφαλής για χρήση σε όλα τα υγρά περιβάλλοντα καλλιέργειας, συμπεριλαμβανομένων των τεντών.