AutoPot Aqua Valve

AutoPot Aqua Valve

AutoPot Aqua Valve AutoPot Aqua Valve

AutoPot Aqua Valve

  11.90

  Βαρητική βαλβίδα AQUAvalve είναι μια απλή συσκευή πολύ μικρών διαστάσεων βασισμένη στην τεχνολογία AQUAvalve για συστήματα τύπου AutoPot.

  Επίσης, το κάλυμμα AQUAvalve (που διατίθεται χωριστά με κωδικό προϊόντος : 20-001185 ), αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την AQUAvalve, επιτρέπει στον καλλιεργητή να δημιουργήσει το δικό του βασικό αλλά πολύ αποτελεσματικό σύστημα ποτίσματος τύπου Autopot.. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας επίπεδος δίσκος οποιουδήποτε σχήματος ή μεγέθους. Ο χρήστης απλά τοποθετεί την βαλβίδα AQUAvalve στο δίσκο και τοποθετεί το κάλυμμα AutoPot AquaValve Cover ακριβώς πάνω από αυτή. Για τη σωστή λειτουργία, πρέπει να τοποθετηθεί πάνω στο κάλυμμα AQUAvalve (ώστε να βαραίνει και τη βαλβίδα AQUAvalve κάτω από αυτό) ένα μικρό βάρος οποιουδήποτε είδους, αρκεί ένα μικρό δοχείο με κομπόστ ή ακόμη και μια πέτρα.


  Είδος εξαρτήματος: Διάφορα εξαρτήματα

  Κωδ. Προϊόντος: 20-001062

  availability
  Βαρητική βαλβίδα AQUAvalve είναι μια απλή συσκευή πολύ μικρών διαστάσεων βασισμένη στην τεχνολογία AQUAvalve για συστήματα τύπου AutoPot. Επίσης, το κάλυμμα AQUAvalve (που διατίθεται χωριστά με κωδικό προϊόντος : 20-001185 ), αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την AQUAvalve, επιτρέπει στον καλλιεργητή να δημιουργήσει το δικό του βασικό αλλά πολύ αποτελεσματικό σύστημα ποτίσματος τύπου Autopot.. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας επίπεδος δίσκος οποιουδήποτε σχήματος ή μεγέθους. Ο χρήστης απλά τοποθετεί την βαλβίδα AQUAvalve στο δίσκο και τοποθετεί το κάλυμμα AutoPot AquaValve Cover ακριβώς πάνω από αυτή. Για τη σωστή λειτουργία, πρέπει να τοποθετηθεί πάνω στο κάλυμμα AQUAvalve (ώστε να βαραίνει και τη βαλβίδα AQUAvalve κάτω από αυτό) ένα μικρό βάρος οποιουδήποτε είδους, αρκεί ένα μικρό δοχείο με κομπόστ ή ακόμη και μια πέτρα.