Big Bud 4L Big Bud 4L

Big Bud 4L

  111.00

  Το Big Bud εμπλουτίζει το στάδιο ανθοφορίας με 20 αμινοξέα που αποτελούν το θεμέλιο για τις πιο πλούσιες συγκομιδές. Νέα και βελτιωμένη, η σύνθεσή του έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες υδροπονικούς κήπους σε όλο τον κόσμο.

  Είναι το ιδανικό σκεύασμα για μεγαλύτερα, πυκνότερα άνθη, με πλουσιότερο άρωμα, για καρπούς με καλύτερο άρωμα και γεύση και για πιο αποδοτικές συγκομιδές...


  Συσκευασία: 4 L
  Κατασκευαστής: Advanced Nutrients

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001326

  availability
  Το Big Bud εμπλουτίζει το στάδιο ανθοφορίας με 20 αμινοξέα που αποτελούν το θεμέλιο για τις πιο πλούσιες συγκομιδές. Νέα και βελτιωμένη, η σύνθεσή του έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες υδροπονικούς κήπους σε όλο τον κόσμο. Είναι το ιδανικό σκεύασμα για μεγαλύτερα, πυκνότερα άνθη, με πλουσιότερο άρωμα, για καρπούς με καλύτερο άρωμα και γεύση και για πιο αποδοτικές συγκομιδές.

  Κύρια Χαρακτηριστικά:

  * Παράγει μεγαλύτερα, πυκνότερα και βαρύτερα λουλούδια.
  * Αυξάνει το συνολικό βάρος και την ποιότητα της συγκομιδής.
  * Διεγείρει την παραγωγή αιθέριων ελαίων και αρωματικών ουσιών.

  Συνδυαστικότητα:

  Λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με τα "Bud Blood" και "Overdrive ". Το "Bud Blood" ξεκινά την ανθοφορία, το Big Bud χτίζει τις συστάδες ανθών του φυτού, και το Overdrive συμπληρώνει αυτές τις συστάδες με επιπλέον βάρος, περίμετρο και πυκνότητα.

  Χρήση / Δοσολογία:

  Ανακατέψτε 1 γραμμάριο ανά 2 λίτρα θρεπτικού διαλύματος (1,5 κουταλάκι του γλυκού ανά 5 λίτρα) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 έως 4 του σταδίου ανθοφορίας σας. Κατά τη διάρκεια της βλαστικής ανάπτυξης η ποσότητα μπορεί να μειωθεί στο μισό.