GHE Bio Bloom 250ml

GHE Bio Bloom 250ml

GHE Bio Bloom 250ml GHE Bio Bloom 250ml

GHE Bio Bloom 250ml

  65.00

  Bio Bloom. Είναι ενεργοποιητής της καρποφορίας και ανθοφορίας.


  Κατασκευαστής: GHE

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001265

  availability
   Ως μέρος της έρευνάς μας για τους βιο-διεγέρτες βρήκαμε μια εξαιρετική σειρά: τους Bio Boosters (Bio Bloom, Bio Roots και Bio Protect) . Τα Bio Boosters είναι πιστοποιημένα για χρήση στη βιολογική γεωργία από τους SAKL Holland, και πληρούν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με τη βιολογική γεωργία σύμφωνα με το άρθρο 2092/91.

  BioBloom. Είναι ενεργοποιητής της ανάπτυξης αλλά και της ανθοφορίας. Μία από τις ιδιαιτερότητες της BioBloom είναι η μετατόπιση των θρεπτικών ουσιών στο φυτό, εστιάζοντας στις περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Εξασφαλίζοντας την αρμονική κατανομή του θρεπτικού, αυξάνει περισσότερο από 20% την απορρόφησή του, και την ανάπτυξη των φυτών. Στο χώμα, ενεργοποιεί τους μικροοργανισμούς, διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Α υξάνει το μέγεθος των φύλλων και βελτιώνει τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης.
  Ευνοεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ την αφομοίωση του ασβεστίου. Αυξάνει την φυσική ανοσία και ενισχύει την καλύτερη αντίσταση σε ασθένειες. Η συγκομιδή θα είναι πιο υγιής και με καλύτερη απόδοση.