Bloombastic 1250 ml

Bloombastic 1250 ml

Bloombastic 1250 ml Bloombastic 1250 ml

Bloombastic 1250 ml

  159.00

  Είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί κατά το τελευταίο στάδιο της ανθοφορίας και της καρπόδεσης...


  Κατασκευαστής: Atami
  Κατασκευαστής: Atami

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001206

  availability
  Το Bloombastic είναι ένας υψηλής ποιότητας συνδυασμός από μεταλλικά στοιχεία και βιοδιεγέρτες. Είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί κατά το τελευταίο στάδιο της ανθοφορίας και της καρπόδεσης προκειμένου να εμπλουτίσει την καλλιέργεια με σάκχαρα που θα προσδώσουν πλούσιο άρωμα και γεύση στο τελικό προϊόν. Συγκριτικά με άλλα ενισχυτικά σκευάσματα το Bloombastic διαθέτει 50% περισσότερα μεταλλικά στοιχεία (φώσφορο, κάλιο) τα οποία ωστόσο είναι απαλλαγμένα από βοηθητικές ουσίες όπως χλώριο και νάτριο.

  Το Bloombastic συμμετέχει και στην ενζυμική διαδικασία. Επίσης βοηθά το φυτό να ξεπεράσει επιβλαβείς καταστάσεις και να επανέλθει ταχύτερα στην κανονική του λειτουργία.

  Εφαρμογή:

  Μπορεί να εφαρμοστεί με το ίδιο καλά αποτελέσματα σε υποστρώματα χώματος, κοκοφοίνικα, πετροβάμβακα και σε συνδυασμό με όλα τα συστήματα άρδευσης (NFT, στάγδην, ebb and flow, bubblers, αεροπονική).

  Συνδυαστικότητα:

  Το Bloombastic είναι συμβατό με κάθε σκεύασμα βασικής λίπανσης. Ο κατασκευαστής προτείνει τον συνδυασμό του με τα Atami / B’cuzz nutrients.

  Δοσολογία:

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε όλο το στάδιο της ανθοφορίας ως συμπλήρωμα στην θρέψη της καλλιέργειας, 0.5 ml - 1 ml ανά λίτρο θρεπτικού διαλύματος.

  Διαθέσιμες συσκευασίες: 100 ml, 250 ml, 325 ml, 1250 ml, 5500 ml.