Boveda 58% 67g

Boveda 58% 67g Boveda 58% 67g

Boveda 58% 67g

  6.00


  Είδος: Αποθήκευση

  Κωδ. Προϊόντος: 99-110127

  availability

  Το 320 gram Boveda® είναι ένα ανταλλακτικό πακέτο για τα 4, 6 λίτρων και mega CVault. Έλεγχος υγρασίας 2 δρόμων που λειτουργεί προσαρμόζοντας συνεχώς την εσωτερική θερμοκρασία στα επίπεδα της εξωτερικής για να διατηρήσει την σχετική υγρασία στο 58% στο εσωτερικό των πακέτων και δοχείων με απόκλιση +/-1%.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ, απλά τοποθετήστε το Boveda® στο CVault, και μέσα σε 24 με 48 ώρες το προιόν σας θα έχει ΙΔΑΝΙΚΗ σχετική υγρασία. Αναλώσιμο, Μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε πότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το Boveda®, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι έχει αποκτήσει μια κοκκώδη υφή. Μόλις το πακέτο στερεοποιηθεί αντικαταστήσετ το Boveda® με ένα καινούριο και είστε έτοιμοι.

  1. Ξηράντε το φυτικό υλικό σε 54 με 59% σχετική υγρασία.
  2. Τοποθετήστε το ξηρό κλαδεμμένο φυτικό υλικό στο CVault. Συνιστούμε 1 έξτρα Boveda για κάθε CVault
  3. Κλείστε το καπάκι, δεν είναι απαραίτητο να γυρίζετε ή να αναδεύετε το φυτικό υλικό αλλά δεν βλάπτρι να το ανοίγετε μέρα παρα μέρα για να το ελέγξετε.
  4. Για τις επόμενες 6 με 7 μέρες το Boveda κάνει την δουλειά για εσάς, σταθεροποιόντας το φυτικό υλικό.
  5. Όσο περισσότερο μπορείτε να αφήσετε το υλικό στο CVault μετά την έβδομη μέρα τόσο καλύτερο και στην πραγματικότητα μετά από την 14η μέρα περίπου το φυτικό υλικό σας ια αρχίσει την διαδικασία ωρίμανσης
  6. Μετά την 15η μέρα θα εκπλαγείτε απο την βελτιβωμένη εμπειρία καπνίσματος, είναι απλά καλύτερη και θα καλυτερεύει για τις επόμενες 15 μέρες.