Flawless Finish 250ml

Flawless Finish 250ml Flawless Finish 250ml

Flawless Finish 250ml

  4.99

  Το Flawless Finish είναι ένα διάλυμα φλασαρίσματος των φυτών από περιττές ουσίες. Το Flawless Finish είναι η νέα βελτιωμένη εκδοχή που αντικατέστησε το παλαιότερο προϊόν, Final Phase (SKU: 50-001130).
  Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος μιας καλλιέργειας, μέσα στα φυτά είναι πιθανό να έχουν συσσωρευθεί ουσίες που προήλθαν από τη λίπανση και δεν έχουν μεταβολιστεί ακόμη. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρή επίδραση στο παραγόμενο προϊόν (άνθος, καρπός κλπ). Για τους καλλιεργητές που έχουν αφιερώσει χρόνο και χρήμα προκειμένου να απολαύσουν την δική τους σοδειά ένα προϊόν αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής θα ισοδυναμούσε με καταστροφή. Σίγουρα θα ήταν απογοητευτικό να έχουμε αμφιβολία για την ποιότητα της δικής μας παραγωγής.

  Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται να αντιμετωπίσει το Flawless Finish της Advanced nutrients! Πρόκειται για ένα σκεύασμα που θα συνεισφέρει στην παραγωγή γευστικών και αρωματικών καρπών υψηλής διατροφικής αξίας που θα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα χηλικών ενώσεων οι οποίες δεσμεύουν άλατα, βαρέα μέταλλα και άλλους ρύπους.

  Τρόπος λειτουργίας: Δεσμεύει και απομακρύνει συσσωρευμένες ποσότητες λιπασμάτων και άλλων ρύπων από τη ρίζα και το ριζικό περιβάλλον. Επίσης εισχωρεί στο σύστημα μεταφοράς των χυμών μέσα στο φυτό και προκαλεί μια καθοδική κινητικότητα στα χημικά στοιχεία που έχουν απομείνει στους φυτικούς ιστούς με αποτέλεσμα τα περιττά συστατικά να απομακρύνονται από το φυτό.

  Τρόπος εφαρμογής: Διοχετεύουμε το Flawless Finish μαζί με καθαρό νερό χωρίς θρεπτικά διαλύματα μέσα στη δεξαμενή. Στη συνέχεια αφήνουμε το σύστημα ποτίσματος σε λειτουργία για έξι ώρες. Έπειτα αδειάζουμε την δεξαμενή και την ξαναγεμίζουμε με καθαρό νερό το οποίο διατηρούμε χωρίς θρεπτικά διαλύματα σε όλη τη διάρκεια της συγκομιδής έως και το τέλος της καλλιέργειας.


  Συσκευασία: 250ml
  Κατασκευαστής: Advanced Nutrients

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001324

  availability
  Το Flawless Finish είναι ένα διάλυμα φλασαρίσματος των φυτών από περιττές ουσίες. Το Flawless Finish είναι η νέα βελτιωμένη εκδοχή που αντικατέστησε το παλαιότερο προϊόν, Final Phase (SKU: 50-001130). Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος μιας καλλιέργειας, μέσα στα φυτά είναι πιθανό να έχουν συσσωρευθεί ουσίες που προήλθαν από τη λίπανση και δεν έχουν μεταβολιστεί ακόμη. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρή επίδραση στο παραγόμενο προϊόν (άνθος, καρπός κλπ). Για τους καλλιεργητές που έχουν αφιερώσει χρόνο και χρήμα προκειμένου να απολαύσουν την δική τους σοδειά ένα προϊόν αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής θα ισοδυναμούσε με καταστροφή. Σίγουρα θα ήταν απογοητευτικό να έχουμε αμφιβολία για την ποιότητα της δικής μας παραγωγής. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται να αντιμετωπίσει το Flawless Finish της Advanced nutrients! Πρόκειται για ένα σκεύασμα που θα συνεισφέρει στην παραγωγή γευστικών και αρωματικών καρπών υψηλής διατροφικής αξίας που θα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα χηλικών ενώσεων οι οποίες δεσμεύουν άλατα, βαρέα μέταλλα και άλλους ρύπους.

  Τρόπος λειτουργίας:

  Δεσμεύει και απομακρύνει συσσωρευμένες ποσότητες λιπασμάτων και άλλων ρύπων από τη ρίζα και το ριζικό περιβάλλον. Επίσης εισχωρεί στο σύστημα μεταφοράς των χυμών μέσα στο φυτό και προκαλεί μια καθοδική κινητικότητα στα χημικά στοιχεία που έχουν απομείνει στους φυτικούς ιστούς με αποτέλεσμα τα περιττά συστατικά να απομακρύνονται από το φυτό.

  Τρόπος εφαρμογής:

  Διοχετεύουμε το Flawless Finish μαζί με καθαρό νερό σε αναλογία 2ml / Litre χωρίς θρεπτικά διαλύματα μέσα στη δεξαμενή. Στη συνέχεια αφήνουμε το σύστημα ποτίσματος σε λειτουργία για έξι ώρες. Έπειτα αδειάζουμε την δεξαμενή και την ξαναγεμίζουμε με καθαρό νερό το οποίο διατηρούμε χωρίς θρεπτικά διαλύματα σε όλη τη διάρκεια της συγκομιδής έως και το τέλος της καλλιέργειας.