Flush 250ml Flush 250ml

Flush 250ml

  6.99

  Το CANNA Flush είναι ένα πρόσθετο για τον καθαρισμό του υποστρώματος καλλιέργειας από τα περισσευούμενα θρεπτικά συστατικά...


  Κατασκευαστής: Canna

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001233

  availability
  Το CANNA Flush είναι ένα πρόσθετο για τον καθαρισμό του υποστρώματος και των φυτών από τυχόν περίσσεια θρεπτικών ουσιών. Η χρήση τέτοιων σκευασμάτων είναι απαραίτητη επειδή η συσσώρευση περίσσειας θρεπτικών ουσιών δεν αφήνει περιθώρια ακρίβειας στη λίπανση της επόμενης καλλιέργειας. Για παράδειγμα είναι πιθανό να έχετε τοξικότητες ή ελλείψεις σε περίπτωση που ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα λίπανσης στηριζόμενοι στην ύπαρξη κάποιων θρεπτικών συστατικών για το οποία όμως δεν γνωρίζετε την ποσότητα, την αγωγιμότητα και την αναλογία των χημικών στοιχείων.

  Συγκεκριμένα το CANNA Flush:

  Χρησιμοποιείται λίγες μέρες πριν τη συγκομιδή απομακρύνοντας συσσωρεύσεις χημικών στοιχείων με αποτέλεσμα υγιεινά και πιο γευστικά φυτικά προϊόντα.
  Καθαρίζει αποτελεσματικά οποιοδήποτε υπόστρωμα καλλιέργειας χωρίς να εξουδετερώνει ωφέλιμα βακτήρια ή ευεργετικούς μύκητες. Όπως συμβαίνει αν γίνει χρήση αντίστροφης όσμωσης ή απιονισμένου νερού.