GHE Bio Bloom 30ml

GHE Bio Bloom 30ml

GHE Bio Bloom 30ml GHE Bio Bloom 30ml

GHE Bio Bloom 30ml

  12.50

  Bio Bloom. Είναι ενεργοποιητής της ανάπτυξης αλλά και της ανθοφορίας.


  Κατασκευαστής: GHE

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001147

  availability
  Ως μέρος της έρευνάς μας για τους βιο-διεγέρτες βρήκαμε μια εξαιρετική σειρά: τους Bio Boosters (Bio Bloom, Bio Roots και Bio Protect) . Τα Bio Boosters είναι πιστοποιημένα για χρήση στη βιολογική γεωργία από τους SAKL Holland, και πληρούν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με τη βιολογική γεωργία σύμφωνα με το άρθρο 2092/91.

  BioBloom. Είναι ενεργοποιητής της ανάπτυξης αλλά και της ανθοφορίας. Μία από τις ιδιαιτερότητες της BioBloom είναι η μετατόπιση των θρεπτικών ουσιών στο φυτό, εστιάζοντας στις περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Εξασφαλίζοντας την αρμονική κατανομή του θρεπτικού, αυξάνει περισσότερο από 20% την απορρόφησή του, και την ανάπτυξη των φυτών. Στο χώμα, ενεργοποιεί τους μικροοργανισμούς, διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Α υξάνει το μέγεθος των φύλλων και βελτιώνει τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης.
  Ευνοεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ την αφομοίωση του ασβεστίου. Αυξάνει την φυσική ανοσία και ενισχύει την καλύτερη αντίσταση σε ασθένειες. Η συγκομιδή θα είναι πιο υγιής και με καλύτερη απόδοση.