Feeding Powder Bio Bloom 125g

Κωδ. Προϊόντος
50-001747
17,00 €
Καλέστε για διαθεσιμότητα

Το Powder Feeding BioBloom all in one είναι ένα βιολογικό λίπασμα σε μορφή σκόνης, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το στάδιο της ανθοφορίας. Όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά παρέχονται από οργανικές πρώτες ύλες.

Το BioBloom είναι κατάλληλο για βιολογική γεωργία.

Τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από φυσικά ορυκτά είναι άμεσα διαθέσιμα για το φυτό και  απελευθερώνονται αργά αφού αποσυντίθενται από μικροοργανισμούς στο υπόστρωμα.

Οι ευεργετικοί μύκητες και τα βακτήρια στο BioBloom βελτιώνουν τη μικροβιακή δραστηριότητα στο υπόστρωμα βοηθώντας τα φυτά να τραφούν καλύτερα.

Τρόπος χρήσης:

Το Powder Feeding BioBloom all in one πρέπει να αναμιχθεί στο υπόστρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώμα, κοκοφοίνικα ή παρόμοια υποστρώματα. Μπορεί να αναμιχθεί κατά τη στιγμή της μεταφύτευσης ή να προστεθεί αργότερα (αναμιγνύοντας το με το ανώτερο στρώμα του εδάφους).


  • Περίοδος άνθισης 8 εβδομάδων: 1η εβδομάδα : 3g/L υποστρώματος

  • Περίοδος άνθισης 10 εβδομάδων: 1η εβδομάδα : 2 - 3g/L υποστρώματος & 3η εβδομάδα : 1g/L υποστρώματος

  • Περίοδος άνθισης 12 εβδομάδων: 1η εβδομάδα : 3g/L υποστρώματος & 5η εβδομάδα : 1g/L υποστρώματος

  • Μειώστε τις δόσεις για φυτά χαμηλών απαιτήσεων και για προ-λιπασμένα εδάφη


*Χρειάζεται μόνο μία εφαρμογή έως και για 8 εβδομάδες ανθοφορία.Τα θρεπτικά συστατικά θα απελευθερώνονται συνεχώς κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 8 εβδομάδων.

*Εάν η περίοδος άνθισης είναι μεγαλύτερη, απαιτείται δεύτερη εφαρμογή αργότερα κατά τη διάρκεια του κύκλου επιφανειακά.

* Εάν η περίοδος ανθοφορίας είναι μικρότερη από 8 εβδομάδες ή το υπόστρωμα είναι προ-λιπασμένο, οι ποσότητες θα πρέπει να μειωθούν.

NPK 4-9-9

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του aeroponic.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

 

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την μέρα που έχει συμφωνηθεί από το κατάστημα της Αεροπονικής.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 

Eurobank:
Όνομα Δικαιούχου: Γ.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΑ E.Ε.
Αριθμός Λογασριασμού: 00260294820201170957
IBAN: GR6002602940000820201170957

Τράπεζα ALPHA:
Όνομα Δικαιούχου: Γ.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΑ E.Ε.
Αριθμός Λογαριασμού: 1510 0200 2014 620
IBAN: GR30 0140 1510 1510 0200 2014 620

Εθνική Τράπεζα:
Όνομα Δικαιούχου: Στασινόπουλος Γεώργιος
Αριθμός Λογαριασμού: 1715 1746 355
IBAN: GR08 0110 1710 0000 1715 1746 355

Τράπεζα Πειραιώς:
Όνομα Δικαιούχου: Στασινόπουλος Γεώργιος
Αριθμός Λογαριασμού:5047-070624-341
IBAN: GR55-01720-470-0050-4707-0624-341

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο sales@aeroponic.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-5909800. Με τη λήψη επιβεβαίωσης της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Αγορά με Δόσεις:

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις μέσω προγράμματος της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος:

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων του aeroponic στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να διαφορετική με το φυσικό κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σάς συνιστούμε και στις περιπτώσεις Web προσφορών, πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το 210 5909800 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Τα ελάχιστα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 4€ για δέματα έως 2kg. Κάθε επιπλέον kg επιβαρύνεται με 0,5€ για την Αθήνα και 1€ για την επαρχία.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι επιπλέον 1,5€. Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με Φ.Π.Α 24%.

 

Για βαρύτερα ή πολύ μεγάλου όγκου δέματα η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος (ογκομετρικό ή πραγματικό)

 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας:

Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

 

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο:

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Ανωτέρα βία:

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 

Αδυναμία επικοινωνίας:

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) ή επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Copyright © 2020 Aeroponic.gr - All rights reserved.