Μετρητής EC ADWA ECO406, συνεχούς λειτουργίας

Μετρητής EC ADWA ECO406, συνεχούς λειτουργίας

Μετρητής EC ADWA ECO406, συνεχούς λειτουργίας Μετρητής EC ADWA ECO406, συνεχούς λειτουργίας

Μετρητής EC ADWA ECO406, συνεχούς λειτουργίας

  126.00

  Αγωγιμόμετρο συνεχούς λειτουργίας ECO406 της εταιρείας ADWA:

  Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου την εύκολη συντήρηση, την απλότητα στη χρήση, την ακρίβεια των μετρήσεων και την σχέση κόστους-ποιότητας. Θα καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.
  Έχει χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη αντιστάθμιση της θερμοκρασίας και την χειροκίνητη βαθμονόμηση με ένα μόνο κουμπί, που κάνουν αυτόν τον μετρητή ακόμα πιο αξιόπιστο.

  Ο μετρητής είναι εφοδιασμένος με ένα ηλεκτροδίο EC/TDS, που είναι ενσωματωμένο εποξικά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αισθητήρα θερμοκρασίας από ανοξείδωτο χάλυβα για αυτόματη αντιστάθμιση της θερμοκρασίας, καθώς και ένα κατσαβίδι και διαλύματα βαθμονόμησης για χειροκίνητη βαθμονόμηση.

  Είναι το ιδανικό εργαλείο για την συνεχή παρακολούθηση του θρεπτικού διαλύματός σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση των μπαταρίων.

  Τεχνικές Προδιαγραφές : Παρουσιάζονται στην συνημμένη εικόνα


  Είδος οργάνου: Μετρητής Αγωγιμότητας

  Κωδ. Προϊόντος: 70-001114

  availability
  Αγωγιμόμετρο συνεχούς λειτουργίας ECO406 της εταιρείας ADWA: Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου την εύκολη συντήρηση, την απλότητα στη χρήση, την ακρίβεια των μετρήσεων και την σχέση κόστους-ποιότητας. Θα καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Έχει χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη αντιστάθμιση της θερμοκρασίας και την χειροκίνητη βαθμονόμηση σε ένα μόνο σημείο, που κάνουν αυτόν τον μετρητή ακόμα πιο αξιόπιστο. Ο μετρητής είναι εφοδιασμένος με ένα ηλεκτροδίο EC/TDS, που είναι ενσωματωμένο εποξικά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αισθητήρα θερμοκρασίας από ανοξείδωτο χάλυβα για αυτόματη αντιστάθμιση της θερμοκρασίας, καθώς και ένα κατσαβίδι και διαλύματα βαθμονόμησης για χειροκίνητη βαθμονόμηση. Είναι το ιδανικό εργαλείο για την συνεχή παρακολούθηση του θρεπτικού διαλύματός σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση των μπαταρίων. Τεχνικές Προδιαγραφές : Παρουσιάζονται στην συνημμένη εικόνα