Boveda 62% 8g

Boveda 62% 8g Boveda 62% 8g

Boveda 62% 8g

  1.30


  Είδος: Αποθήκευση

  Κωδ. Προϊόντος: 99-110013

  availability

  Το 8 gram Boveda® είναι ένα ανταλλακτικό πακέτο για τα small, medium, large και x-large CVault. Έλεγχος υγρασίας 2 δρόμων που λειτουργεί προσαρμόζοντας συνεχώς την εσωτερική θερμοκρασία στα επίπεδα της εξωτερικής για να διατηρήσει την σχετική υγρασία στο 62% στο εσωτερικό των πακέτων και δοχείων με απόκλιση +/-1%.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ, απλά τοποθετήστε το Boveda® στο CVault, και μέσα σε 24 με 48 ώρες το προιόν σας θα έχει ΙΔΑΝΙΚΗ σχετική υγρασία. Αναλώσιμο, Μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε πότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το Boveda®, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι έχει αποκτήσει μια κοκκώδη υφή. Μόλις το πακέτο στερεοποιηθεί αντικαταστήσετ το Boveda® με ένα καινούριο και είστε έτοιμοι.

  1. Ξηράντε το φυτικό υλικό σε 54 με 59% σχετική υγρασία.
  2. Τοποθετήστε το ξηρό κλαδεμμένο φυτικό υλικό στο CVault. Συνιστούμε 1 έξτρα Boveda για κάθε CVault
  3. Κλείστε το καπάκι, δεν είναι απαραίτητο να γυρίζετε ή να αναδεύετε το φυτικό υλικό αλλά δεν βλάπτει να το ανοίγετε μέρα παρα μέρα για να το ελέγξετε.
  4. Για τις επόμενες 6 με 7 μέρες το Boveda κάνει την δουλειά για εσάς, σταθεροποιόντας το φυτικό υλικό.
  5. Όσο περισσότερο μπορείτε να αφήσετε το υλικό στο CVault μετά την έβδομη μέρα τόσο καλύτερο και στην πραγματικότητα μετά από την 14η μέρα περίπου το φυτικό υλικό σας θα αρχίσει την διαδικασία ωρίμανσης
  6. Μετά την 15η μέρα θα εκπλαγείτε απο την βελτιβωμένη εμπειρία καπνίσματος, είναι απλά καλύτερη και θα καλυτερεύει για τις επόμενες 15 μέρες.