GHE Ripen 5L

GHE Ripen 5L GHE Ripen 5L

GHE Ripen 5L

  34.00

  Ενισχυτικό διάλυμα Ripen 5L.
  Το Ripen είναι ένα θρεπτικό διάλυμα που προστίθεται στη θρέψη κατά την τελευταία περίοδο του σταδίου της ανθοφορίας...


  Κατασκευαστής: GHE

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001026

  availability
  Το Ripen είναι ένα θρεπτικό διάλυμα που προστίθεται στη θρέψη κατά την τελευταία περίοδο του σταδίου της ανθοφορίας. Είναι ειδικά κατασκευασμένο να επιταχύνει και να ενισχύει την ανθική παραγωγή , ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση των δραστικών ουσιών, όταν πρόκειται για καλλιέργειες βοτάνων και φαρμακευτικών ή αρωματικών φυτών. Περιέχει επεξεργασμένα μεταλλικά άλατα και ρυθμιστές τα οποία έχουν συνδυαστεί με εξαιρετική ακρίβεια στα εργαστήρια της General hydroponics. Ο τρόπος λειτουργίας του βασίζεται σε ένα ευεργετικό σοκ που προκαλεί στο φυτό.

  Πιο συγκεκριμένα λειτουργεί ως εξής:

  Δημιουργεί στο φυτό την αίσθηση οτι ο βιολογικός του κύκλος τελειώνει. Το φυτό αντιδρά με το να προσπαθεί να διαδώσει τους γόνους του με αποτέλεσμα να επιταχύνει την παραγωγή της γύρης και γενικότερα των ανθικών μερών του .
  Παροτρύνει το φυτό να αναπτύξει μηχανισμούς άμυνας με αποτέλεσμα να δημιουργεί μεγαλύτερες συγκεντρώσεις δραστικών ουσιών.
  Παρέχει στην καλλιέργεια όλα τα μεταλλικά άλατα σε εύκολα αφομοιώσιμες μορφές .
  Σε περίπτωση που προυπάρχουν συγκεντρώσεις νιτρικών και μικροστοιχείων βοηθά στην ομαλή αφομοίωση τους βελτιώνοντας τη γεύση και το άρωμα του τελικού προϊόντος.

  Συνδυαστικότητα:

  Το Ripen έχει άψογα αποτελέσματα ώς συνέχεια της σειράς Flora duo.

  Περιεκτικότητα σε N-P-K:

  0-6-5 μαζί με μαγνήσιο και θείο.

  Δοσολογία:

  Η εφαρμογή του γίνεται τις τελευταίες δέκα μέρες του σταδίου της ανθοφορίας. 4ml ανά λίτρο νερού (Το ph πρέπει να είναι ρυθμισμένο περίπου 5.5-6.5).

  Προσοχή! Το συγκεκριμένο διάλυμα είναι πιθανότα θα επιδράσει στο ph του διαλύματος μειώνοντας την τιμή του.

  Διαθέσιμες συκευασίες : 0,5lt και 1lt