Ταμπλέτες Co2 Extra Slow Release

Ταμπλέτες Co2 Extra Slow Release Ταμπλέτες Co2 Extra Slow Release

Ταμπλέτες Co2 Extra Slow Release

  13.90

  Τα αναβράζοντα δισκία Co2 της Idrogrow (CO2 Tabs Extra Slow Release) περιέχουν μεγάλες ποσότητες διοξειδιού του άνθρακα για ενίσχυση της ανάπτυξης των φυτών μέσω της σταδιακής απελευθέρωσης CO2. Ρίξτε ένα από αυτά σε ένα ποτήρι νερό μέσα στην τέντα καλλιέργειας ώστε να απελευθερώσει το CO2 στον αέρα για πρόσληψη από το φύλλωμα ή μπορείτε να τα βάλετε απευθείας στο θρεπτικό διάλυμα για πρόσληψη από τη ρίζα. Εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα, και κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ανάπτυξης και άνθισης των φυτών σας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δύο δισκία σε ένα ποτήρι νερό για χώρους ενός τετραγωνικού μέτρου και να σβήσετε τους απορροφητήρες εξαερισμού για λίγες ώρες...

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001093

  availability

  Τα αναβράζοντα δισκία Co2 της Idrogrow (CO2 Tabs Extra Slow Release) περιέχουν μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα για ενίσχυση της ανάπτυξης των φυτών μέσω της σταδιακής απελευθέρωσης CO2. 

  Ρίξτε ένα από αυτά σε ένα ποτήρι νερό μέσα στην τέντα καλλιέργειας ώστε να απελευθερώσει το CO2 στον αέρα για πρόσληψη από το φύλλωμα ή μπορείτε να τα βάλετε απευθείας στο θρεπτικό διάλυμα για πρόσληψη από τη ρίζα. Εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα, και κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ανάπτυξης και άνθισης των φυτών σας. 
  Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δύο δισκία σε ένα ποτήρι νερό για χώρους ενός τετραγωνικού μέτρου και να σβήσετε τους απορροφητήρες εξαερισμού για λίγες ώρες. 
  Σημείωση: Η προσθήκη CO2 πριν από τη σκοτεινή περίοδο δεν δίνει αποτελέσματα! 
  Κατά τη διάρκεια της σκοτεινής περιόδου το φυτό δεν απορροφά το CO2.