Terra Flores 1L

Terra Flores 1L Terra Flores 1L

Terra Flores 1L

  14.00

  Το CANNA Terra Flores 1L είναι ένα πλήρες επαγγελματικό θρεπτικό συστατικό για τη φάση της ανθοφορίας των φυτών.


  Κατασκευαστής: Canna

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001259

  availability
  Το CANNA Terra Flores είναι ένα πλήρες επαγγελματικό θρεπτικό συστατικό για τη φάση της ανθοφορίας των φυτών. Διεγείρει την καρποφορία και εντείνει το χαρακτηριστικό άρωμα του εκάστοτε φυτού. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλλιέργεια σε γλάστρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εσωτερική όσο και εξωτερική καλλιέργεια.

  Πλεονεκτήματα του Terra Flores:

  Εύκολο στη χρήση και διαλύεται άμεσα. Το Terra Flores εμποδίζει τη ένωση των θρεπτικών ιόντων. Η διαθεσιμότητα και η σύνθεση των θρεπτικών ουσιών είναι κρίσιμος παράγοντας κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας του φυτού. Το Terra Flores είναι εξαιρετικό στο να διεγείρει το σχηματισμό φρούτων και περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα λουλούδια κατά τη φάση της ανθοφορίας. Το Terra Flores είναι επίσης πλούσιο σε χηλικά ιχνοστοιχεία τα οποία υπάρχουν στη μορφή που μπορούν να απορροφηθούν αμέσως, κάτι το οποίο εγγυάται πλούσια ανθοφορία.

  Οδηγίες Χρήσης:

  Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση Διαλύστε 50 ml σε 10 λίτρα νερού (1:200) Η αγωγιμότητα (ΕC) του Terra Flores διαλυμένο σε νερό βρύσης κυμαίνεται μεταξύ 0,9 έως 1,6 mS/cm2 (το EC του Terra Flores + το EC του νερού) Συνιστόμενο pH: 5,8-6,2 Αποφύγετε την υπερλίπανση. Έχει αρνητική επίδραση στο υπόστρωμα, το φυτό και τη φύση γενικότερα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.