Terra Professional Plus 50L

Terra Professional Plus 50L

Terra Professional Plus 50L Terra Professional Plus 50L

Terra Professional Plus 50L

  20.00

  To CANNA Terra Professional Plus είναι ένα πλούσιo σε άζωτο μίγμα χώματος, για την καλλιέργεια των φυτών.


  Είδος Υποστρώματος: Χώματα-Τύρφες
  Κατασκευαστής Υποστρώματος: Canna

  Κωδ. Προϊόντος: 40-001056

  availability
  To CANNA Terra Professional Plus είναι ένα πλούσιo σε άζωτο μίγμα χώματος, για την καλλιέργεια των φυτών. Τα φυτά σας μεγαλώνουν καλύτερα σε ένα μίγμα πλούσιο σε άζωτο. Περιέχει ένα μίγμα από αναβαθμισμένης ποιότητας μαύρη τύρφη, κοκκώδες τύρφη σφάγνων και περλίτη.
  Πλεονεκτήματα της CANNA Terra Professional Plus:
  Αποκλειστική, υψηλής αξίας οργανικά συστατικά όπως ευάερη τύρφη σφάγνων, απαλλαγμένη από ασθένειες
  Αυτά τα συστατικά προωθούν επίσης την εξαιρετική ανάπτυξη των ριζών και το σχηματισμό παχύτερων στελεχών
  Υψηλότερες αποδόσεις
  Ταχύτερος μεταβολισμός σε συνδυασμό με χαμηλές πιθανότητες για ασθένειες εξασφαλιστεί αυξημένη παραγωγή
  Οδηγίες χρήσης:
  Χαλαρώστε το CANNA Terra Professional Plus και γεμίστε τα δοχεία, συμπιέζοντας ελαφρά. Προσθέστε νερό μέχρι να εμφανιστεί απορροή και στη συνέχεια τοποθετήστε το φυτό. 
  Πότισμα ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου, τις συνθήκες καλλιέργειας και το στάδιο ανάπτυξης του φυτού, προσαρμόστε την ποσότητα του νερού που βάζετε ανάλογα με τις ανάγκες του φυτού. Υπό κανονικές συνθήκες, ώριμα φυτά εξατμίζουν 4-6 λίτρα σε υγρασίας τη μέρα, ανά m2. 
  Για μεγαλύτερα φυτά, χρησιμοποιήστε γλάστρες 5 λίτρων ή μεγαλύτερες. Όσο μεγαλύτερη είναι η γλάστρα, τόσο πιο σταθερό θα είναι το περιβάλλον της ρίζας. Εάν δεν ανακυκλώνετε την απορροή, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αποστράγγιση. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λεπτό στρώμα από κόκκους στο κάτω μέρος της γλάστρας για καλύτερο αερισμό και αποστράγγιση.
  Το CANNA Terra Professional plus είναι ένα προϊόν, ομοιογενές ως προς τη δομή του, φυσικό και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ιούς και ασθένειες του εδάφους. Παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για σχεδόν κάθε μορφής καλλιέργειας.
  Μετά τη χρήση, το CANNA Terra Professional Plus είναι εξαιρετικό και για χρήση σε γλάστρες με σύνθεση οργανικού και ανόργανου μείγματος.