Σύστημα Προπαρασκευής X-stream Clone Master 40

Σύστημα Προπαρασκευής X-stream Clone Master 40

Σύστημα Προπαρασκευής X-stream Clone Master 40

Σύστημα Προπαρασκευής X-stream Clone Master 40

  129.00

  Αεροπονικός προπαρασκευαστής X-stream Clone Master 40 θέσεων. Ιδανικός για γρήγορη και υγιή προπαρασκευή κλώνων, μοσχευμάτων και σπόρων.

  Ο προπαρασκευαστής X-stream δημιουργεί ένα ασυναγώνιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη των ριζών, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και ισχυρότερη ανάπτυξη των ριζών. Έτσι, τα φυτά σας είναι έτοιμα για μεταφύτευση νωρίτερα από ποτέ.
  Η βάση των μοσχευμάτων, ή σποροφύτων, αιωρείται στη δεξαμενή, όπου ψεκάζεται συνεχώς με ένα λεπτό νέφος ύδατος και θρεπτικών ουσιών.
  Αυτή η απεριόριστη πρόσβαση στο οξυγόνο, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά οδηγεί σε γρήγορη ανάπτυξη των ριζών. Τα φυτά μπορούν στη συνέχεια να μεταμοσχευθούν σε οποιοδήποτε κοινό ή υδροπονικό σύστημα.
  Διαστάσεις: M60 x Π42 x Y41cm
  Χωρητικότητα δεξαμενής: 20L

  Κωδ. Προϊόντος: 20-001018

  availability
  Αεροπονικός προπαρασκευαστής X-stream Clone Master 40 θέσεων. Ιδανικός για γρήγορη και υγιή προπαρασκευή κλώνων, μοσχευμάτων και σπόρων. Ο προπαρασκευαστής X-stream δημιουργεί ένα ασυναγώνιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη των ριζών, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και ισχυρότερη ανάπτυξη των ριζών. Έτσι, τα φυτά σας είναι έτοιμα για μεταφύτευση νωρίτερα από ποτέ.Η βάση των μοσχευμάτων, ή σποροφύτων, αιωρείται στη δεξαμενή, όπου ψεκάζεται συνεχώς με ένα λεπτό νέφος ύδατος και θρεπτικών ουσιών.Αυτή η απεριόριστη πρόσβαση στο οξυγόνο, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά οδηγεί σε γρήγορη ανάπτυξη των ριζών. Τα φυτά μπορούν στη συνέχεια να μεταμοσχευθούν σε οποιοδήποτε κοινό ή υδροπονικό σύστημα.
  Διαστάσεις: M60 x Π42 x Y41cm