Ξηραντήριο XL 60x65

Ξηραντήριο XL 60x65 Ξηραντήριο XL 60x65

Ξηραντήριο XL 60x65

  89.01

  Κωδ. Προϊόντος: 20-001125

  availability

  Το Ξηραντήριο HerbDryer XL σας επιτρέπει να στεγνώνετε εύκολα βότανα και μπαχαρικά στο σπίτι σας χωρίς να ανησυχείτε για ανεπιθύμητες οσμές, ογκώδη μηχανήματα και χυτά αποτελέσματα. 

  Με το μοναδικό σχεδιασμό HerbDryers, τον έξυπνο εξαερισμό και το φίλτρο που αποτρέπει την οσμή, θα λάβετε όμορφα αποξηραμένα βότανα εντός 7 ημερών. 

  Οφέλη: 
  Υψηλής ποιότητας ομοιόμορφη ξήρανση 

  Το HerbDryer διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα που έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές για να εξασφαλίσει σταθερή ροή αέρα για υψηλής ποιότητας και ομοιόμορφο στέγνωμα. Αποτρέπει την εξάπλωση του καλουπιού Μούχλας όταν υπάρχει υγρασία από βότανα και τα φυτά είναι κλειστά σε κλειστή και μη αεριζόμενη περιοχή. 

  Το HerbDryer μειώνει την εξάπλωση του καλουπιού λόγω δημιουργίας σταθερής ροής καθαρού, φιλτραρισμένου αέρα. Εντελώς χωρίς οσμές Το σύστημα φιλτραρίσματος οσμών αποτρέπει την αποξήρανση των ανεπιθύμητων οσμών από τα φυτά και τα βότανα και μπορεί να μειώσει την εξάπλωση αλλεργιογόνων από τη διαδικασία ξήρανσης. 

  Ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση Το HerbDryer είναι αναδιπλούμενο και εύκολο στην αποθήκευση. Ο συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως ένα μικρό διαμέρισμα ή ακόμη και μια ντουλάπα. Το ήσυχο και διακριτικό HerbDryers είναι συχνά πολύ θορυβώδες και ορατό. Το HerbDryer στεγνώνει τα βότανα σας ήσυχα και μπορεί να λειτουργήσει σε μικρούς ή κλειστούς χώρους, επιτρέποντας πολύ διακριτική χρήση. 

  Μέγεθος: 
  HerbDryer XL 

  Διάμετρος: 
  60 cm 
  Ύψος: 
  65 cm