Bud Candy 1L

Bud Candy 1L Bud Candy 1L

Bud Candy 1L

  25.00

  Δώστε στα φυτά σας την τελική ώθηση για να παράγουν αρωματικούς και γευστικούς καρπούς και αιθέρια έλαια. Αν πιστεύετε ότι ο τελικός στόχος και η ανταπόδοση των προσπαθειών σας πρέπει να είναι απολαυστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας τότε το Bad Candy της Advanced nutrients είναι το σκεύασμα που θα απλοποιήσει τα πράγματα για εσάς! Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας τα φυτά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων (σάκχαρα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνονται τα αποθέματα αυτών των ουσιών, ενώ ταυτόχρονα οι βιοχημικές διεργασίες να μην αρκούν για να τα αναπληρώσουν. Ιδιαίτερα σε υδροπονικές, πλήρως ελεγχόμενες καλλιέργειες στις οποίες η λίπανση και τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα τα φυτά "δουλεύουν" με μεγαλύτερη ένταση και οι υδατάνθρακες καταναλώνονται ακόμα πιο γρήγορα...


  Συσκευασία: 1L
  Κατασκευαστής: Advanced Nutrients

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001131

  availability
  Δώστε στα φυτά σας την τελική ώθηση για να παράγουν αρωματικούς και γευστικούς καρπούς και αιθέρια έλαια. Αν πιστεύετε ότι ο τελικός στόχος και η ανταπόδοση των προσπαθειών σας πρέπει να είναι απολαυστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας τότε το Bad Candy της Advanced nutrients είναι το σκεύασμα που θα απλοποιήσει τα πράγματα για εσάς! Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας τα φυτά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων (σάκχαρα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνονται τα αποθέματα αυτών των ουσιών, ενώ ταυτόχρονα οι βιοχημικές διεργασίες να μην αρκούν για να τα αναπληρώσουν. Ιδιαίτερα σε υδροπονικές, πλήρως ελεγχόμενες καλλιέργειες στις οποίες η λίπανση και τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα τα φυτά "δουλεύουν" με μεγαλύτερη ένταση και οι υδατάνθρακες καταναλώνονται ακόμα πιο γρήγορα. Το Bud Candy είναι ένα σκεύασμα που περιέχει αραβινόζη, δεξτρόζη, γλυκόζη, μαλτόζη και ξυλόζη  από εκχύλισμα ακατέργαστου ζαχαροκάλαμου, εκχύλισμα βύνης, εκχύλισμα Cranberry και άλλες πηγές υδατανθράκων, βιταμινών και αμινοξέων. Επίσης με τη χρήση αυτού του σκευάσματος διαμορφώνεται μια πολύ καλή συνθήκη στο περιβάλλον της ρίζας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη ζωή και την αναπαραγωγή των ωφέλιμων μικροοργανισμών. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρότατου ριζικού συστήματος με μεγάλη ικανότητα απορρόφησης και ανθεκτικότητα απέναντι σε παθογόνα.

  Γενικά χρησιμοποιώντας Bud Candy έχετε:

  Μεγαλύτερα άνθη
  Καλύτερη γεύση
  Περισσότερο άρωμα
  Αυξημένη παραγωγή ρητίνης
  Ισχυρότερο ριζικό σύστημα
  Ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα
  Πιο γρήγορη ωρίμανση των καρπών.

  Εφαρμογή:

  Ως συμπληρωματικό του προγράμματος λίπανσης για όλους τους τύπους καλλιέργειας εκτός εδάφους και για καλλιέργεια σε χώμα.

  Δοσολογία:

  Οι δόσεις και ο τρόπος χρήσης γίνονται βάση των οδηγιών της συσκευασίας και του προγράμματος λίπανσης

  * το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει στο πρόγραμμα λίπανσης "expert grower" της advanced nutrients