Πρόγραμμα Λίπανσης Advanced Nutrients

Πρόγραμμα Λίπανσης Advanced Nutrients

 

 

 

Advanced Nutrients®: Η μοναδική εταιρεία που κατανοεί απόλυτα την ανάγκη σας για φυτά υψηλής απόδοσης και ταχείας ανάπτυξης!

Χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά  και τις καλύτερες διαδικασίες κατασκευής, που σημαίνει ότι αποκτάτε ισχυρότερα προϊόντα που λειτουργούν καλύτερα, κοστίζουν λιγότερο, διαρκούν περισσότερο και παράγουν φανταστικά αποτελέσματα.

Η παραγωγή σας θα μεγαλώσει γρηγορότερα, θα ανθίσει ακόμη γρηγορότερα και θα αποδώσουν τα μέγιστα όταν χρησιμοποιείτε Advanced Nutrients.

Συνεχώς αναβαθμίζουν τα προϊόντα  μιας και η ομάδα επιστημόνων ανακαλύπτει νέες πληροφορίες και υλικά που τα κάνουν ακόμη πιο ευεργετικά για τα φυτά σας.

Η εταιρεία παρουσίασε μια εντυπωσιακή νέα σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για υδροπονική, η οποία διαφέρει από την καλλιέργεια εδάφους με πολλούς βασικούς τρόπους. Αυτά τα προϊόντα, που πωλούνται με το πλέον διάσημο λογότυπο Advanced Nutrients, ενσωματώνουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη της υδροπονίας.

Περιέχουν unique μείγματα ποιοτικών μικρο- και μακρο-θρεπτικών συστατικών, αμινοξέα, ορμόνες, ακριβά χηλικά άλατα, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, βιταμίνες, ένζυμα, μαγιά, εκχυλίσματα ζύμης, οργανικά, υδατάνθρακες, μικρόβια, ευεργετικά βακτήρια και ωφέλιμους μύκητες. Ορισμένα προϊόντα είναι σχεδόν εντελώς οργανικά, ενώ άλλα είναι συνθετικά-οργανικά μείγματα.

Όλα  τα προϊόντα Advanced Nutrients υποστηρίζονται από μια άνευ προηγουμένου εγγύηση 100%. Η εγγύηση σημαίνει ότι οι καλλιεργητές μπορούν να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν τα προϊόντα με τη διαβεβαίωση ότι απολαμβάνουν το καλύτερο για τις πολύτιμες καλλιέργειες τους.

Οι τρέχουσες δοκιμές για συγκεκριμένα φυτά αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα Advanced Nutrients αυξάνουν σημαντικά τη δύναμη, την ταχύτητα ωρίμανσης, την απόδοση και την ισχύ. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα προγράμματα διατροφής, θεραπείες εδάφους, πρόσθετα ζώνης ρίζας, σπρέι φυλλώματος, προληπτικά, εμβολιαστικά, ενισχυτές μπουμπουκιών και άλλες εξαιρετικά αποτελεσματικές φόρμουλες που βοηθούν τους καλλιεργητές να δημιουργήσουν ισχυρά φυτά που προστατεύονται από παράσιτα και ασθένειες.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας  κατασκευάζονται από τα καλύτερα συστατικά, κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους  και υποστηρίζονται από την απαράμιλλη εγγύηση απόδοσης της εταιρείας 100%.

Advanced Nutrients – πηγή εξαντλητικής έρευνας , της αποδεδειγμένης επιστήμης και των εξαιρετικών επιδόσεων .

 

Copyright © 2021 Aeroponic.gr - All rights reserved.