Bud Factor X 5L

Bud Factor X 5L Bud Factor X 5L

Bud Factor X 5L

  243.00

  Το Bud factor X είναι ένα ενισχυτικό θρέψης που δρα σε δυο επίπεδα...


  Συσκευασία: 5L
  Κατασκευαστής: Advanced Nutrients

  Κωδ. Προϊόντος: 50-001320

  availability
  Ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την άμυνα των φυτών απέναντι σε έντομα, αλλά και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια και ρητίνες.

  Το Bud factor X είναι ένα ενισχυτικό θρέψης που δρα σε δυο επίπεδα:

  1) Στοχεύει στην ενεργοποίηση των μηχανισμών που παράγουν τις παραπάνω ουσίες. Περιέχει βιο-διεγέρτες, που μεγιστοποιούν την φωτοσυνθετική ικανότητα ιδιαίτερα κατά τις περιόδους στις οποίες τα φυτά μειώνουν την απόδοσή τους σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, η περιεκτικότητα του σε άζωτο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β βοηθούν τα φυτά να αναπτύξουν υγειές και ανθεκτικό ριζικό σύστημα.
  2) Στους βλαστούς και στην επιδερμίδα των φύλλων υπάρχουν οργανίδια, όπως τριχίδια, αγκάθια, που χρησιμεύουν στην άμυνα των φυτών. Πάνω σε αυτά τα οργανίδια δημιουργούνται κολλώδης ρητίνες που εγκλωβίζουν και πνίγουν μικρά έντομα και γενικότερα ζωικούς εχθρούς, όπως ακάρεα και αράχνες.

  Συνδυαστικότητα:

  Η χρήση του σε συνδυασμό με τα σκευάσματα Voodoo Juice και Tarantula έχει ιδανικά αποτελέσματα ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του ριζικού συστήματος.

  Εφαρμογή:

  Ενδείκνυται για κάθε είδος καλλιεργητικό μέσο, όπως χώμα, αδρανή υποστρώματα (κοκοφοίνικα, πετροβάμβακα κτλ) και ιδιαίτερα για υδροκαλλιέργειες (NFT, DWC), και αεροπονικά συστήματα. Εφαρμόζεται είτε μέσω του ποτίσματος είτε με ψεκασμό.

  Δοσολογία:

  2ml ανά λίτρο κατά τις πρώτες 6 εβδομάδες της ανθοφορίας. Σε περίπτωση ψεκασμού το διάλυμα πρέπει να διοχετεύεται με προσοχή πάνω στα ανθικά μέρη κατά τις πρωινές ή βραδινές ώρες. Στις εσωτερικές καλλιέργειες προτείνεται ψεκασμός 20 λεπτά πριν ανάψουν οι λάμπες ή λίγο πριν σβήσουν.

  Διαθέσιμες συσκευασίες: 1 lt και 250 ml